Kátyúevő szörnyek és hulladék-látogatóközpont – Borsodban sem tétlenkedik a Kutyapárt

Megosztás

Borsod-Abaúj-Zemplén megyét is elérte a padháború, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozott is ez az új hóbort. Napjainkra a padok ismét “csak” ellátják eredeti funkciójukat, már amennyiben van ülésre alkalmas felületük.

A Kétfarkú Kutya Párt már a padfestő harcok kirobbanása előtt kiemelt figyelmet fordított az utcabútorokra: Székesfehérvártól Tatabányáig számos padot helyreállítottak, léceket cseréltek, pótoltak és dekoráltak. Néhány nappal ezelőtt Kazincbarcikán tevékenykedtek a párt aktivistái. A Május 1. úton található kutyafuttató szebb napokat látott padját tették ismét alkalmassá a pihenésre.

Ahogyan országszerte, úgy megyénkben is évek óta zajlik a Kétfarkúak Városfelújító Projektje, aminek keretein belül Pac-Man játékkonzollá alakítottak egy kihelyezése óta üzemképtelen információs terminált, tavaly pedig az Avas szálló víztározóját óriási ingyensör-csappá alakították.

Április végén Mezőkövesd rossz állapotú járdáira hívták fel a figyelmet azzal, hogy kátyúevő szörnyeket szabadítottak a város utcáira, majd pedig a szemetes Hoór patak helyzetére reagáltak egy vicces tábla elhelyezésével. “Felismertük az önkormányzat motivációját, hogy miért nem takarítják ki a patak medrét, és meg is előztük őket az avatással. Bizton állíthatjuk, hogy a városvezetés hulladék-látogatóközpontot kíván avatni a területen! A tavaszi napsütésben ezért ki is helyeztük az első táblákat, melyek reklámozzák a város új nevezetességét.” – írják beszámolójukban.

Egyébként egy friss MTA kutatás szerint a magyar fiatalok körében a Fidesz mellett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a legtámogatottabb.

A kátyúevő szörnyek (Fotó: MKKP)
A szemetes Hoór patakra reagált a párt ezzel a táblával (Fotó: MKKP)
Pac-Man Miskolcon (Fotó: MKKP)
Kutyákkal a padokért (Fotó: MKKP)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek